Forum ‘zicht op eenzaamheid’

Martje van Riel

Martje is orthopedagoog en GZ-psycholoog en werkzaam in het zorgteam van Zorgmeesters. Zij heeft ervaring met kinderen en (jong) volwassenen met autisme en was werkzaam als Gz psycholoog bij het Dr. Leo Kannerhuis.
Momenteel ligt haar focus op behandeling van (jong) volwassenen in de regio Utrecht.


Nicolette Harmsen

Een ernstig verkeersongeval maakte abrupt een einde Nicolette’s opleiding aan de Nationale Balletacademie en kwam een einde aan haar droom ballerina te worden. Er volgende een zware periode waarin zij met vallen en opstaan gewerkt heeft aan herstel. Met haar ervaringen rondom stigma, herstel en recentelijke autisme diagnose, wil zij graag leren hoe zij haar persoonlijke levensverhaal in kan zetten bij haar eigen herstelproces en dat van anderen.


Suus Kooijman

Suus is een ervaren begeleider met kennis en jarenlange ervaring binnen de psychiatrie. Haar hart ligt bij begeleiding en ondersteuning van jongvolwassenen met ASS. Nadat zij eerder voor Kwintes was ingevallen bij Grasboom Leusden is zij sinds mei 2020 aan het begeleidingsteam toegevoegd als meewerkend teamleider.


Willeke van den Hoek

Van oorsprong is Willeke Biologe en Milieukundige maar heeft zij ook veel ervaring in de zorg. O.a. door haar zoon met autisme. Landelijk was zij, namens PerSaldo, betrokken bij de Taskforce GGZ en het expertiseteam ‘vanuit autisme bekeken’. In 2019 startte, in opdracht van VWS, dit team de Pilot ‘levensloopbegeleiding bij autisme’ waar Willeke als projectleider bij betrokken is.


Anjo te Velde

Aan de Universiteit voor Humanistiek deed Anjo master-onderzoek naar Verandering in zin-ervaring bij ouders van kinderen met autisme. Na ruim 18 jaar ervaring als begeleider met kinderen en (jong) volwassenen met autisme is Anjo gaan werken bij Grasboom Clophaemer in Utrecht. Daar werkt zij inmiddels ruim 3 jaar als Persoonlijk Begeleider waarvan bijna een jaar in het begeleidingsteam van Lister.

Anjo is voornamelijk betrokken geweest bij de voorbereidingen van de thema-avond, maar is helaas op 24 juni verhinderd om deel te nemen


Zie ook: Actueel