2 Woningen vrij in Hilversum

2 Woningen vrij in Hilversum

Grasboom Hilversum Vondellaan (Stewovon)

Per 1 januari 2020 komen er twee woningen beschikbaar in onze locatie aan de Vondellaan in Hilversum.

Ligging van het appartementencomplex

Rustige ligging in de groene wijk Boomberg nabij het centrum en NS-station op 10 minuten loopafstand. In het pand aan de Vondellaan woon je samen met 16 andere bewoners.

De betreffende appartementen liggen boven elkaar aan de westzijde van het appartementengebouw, op de begane grond en op de eerste verdieping.

Appartement B1 (eerste verdieping)

Het appartement op de eerste verdieping is een tussenwoning van ca 40 m². De woonkamer is 21,9 m² en heeft een open keuken (3,4 m²) met inductiekookplaat en afzuigkap; een ruime slaapkamer (8 m²); hal met berging (2,2 m²): doucheruimte (2,6 m²) met toilet (en wasmachineaansluiting). Het appartement heeft een cv-kast in de centrale hal en een fietsenberging (2 m²) buiten het gebouw. Het grote raam in de woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm. Tevens is er een glasvezelaansluiting voor internet beschikbaar, waarvoor je zelf een abonnement kunt afsluiten. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte met ruime keuken, zithoek met Tv en terras.
Het Autisme begeleidingsteam (van Sherpa) heeft een bescheiden administratieve ruimte op dezelfde verdieping.

De maandelijkse huur voor appartement B1  bedraagt € 558,-  plus € 16,- servicekosten. (Voor de huur kan huurtoeslag aangevraagd worden).

Appartement B1 (1e verdieping)

Appartement B0 (begane grond)

Het appartement op de begane grond is ook een tussenwoning van ca 40 m². De woonkamer is 21,9 m² en heeft een open keuken (3,4 m²) met inductiekookplaat en afzuigkap; een ruime slaapkamer (8 m²); hal met berging (2,2 m²): doucheruimte (2,6 m²) met toilet (en wasmachineaansluiting). Het appartement heeft een cv-kast in de centrale hal en een fietsenberging (2 m²) buiten het gebouw. Het grote raam in de woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbaar zonnescherm. Tevens is er een glasvezelaansluiting voor internet beschikbaar, waarvoor je zelf een abonnement kunt afsluiten. Op dezelfde verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte met ruime keuken, zithoek met Tv en terras.

De maandelijkse huur voor appartement B0  bedraagt € 560,-  plus € 16,- servicekosten. (Voor de huur kan huurtoeslag aangevraagd worden).

Appartement B0 Begane grond

Formaliteiten

Je sluit een individueel huurcontract af (met koppelbeding voor zorgafname van Stewovon) met de verhuurder Habion. Met Stewovon sluit je een zorgcontract af (met koppelbeding voor wonen).
De begeleidingskosten worden betaald aan Stewovon vanuit het Pgb met een beschikking Beschermd Wonen die je van de gemeente Hilversum hebt ontvangen. Voor de zorg die je wenst af te nemen sluit je een zorgovereenkomst met Stewovon.

Ouderparticipatie

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen in een ouderinitiatief van De Grasboom, is actieve deelname van je ouders en/of naast betrokkenen. Bij de woningtoewijzing wordt dit vastgelegd in een participatieverklaring.

Heb je belangstelling of heb je vragen?

Stuur voor 20 oktober a.s. een bericht naar wlcinfo@grasboomvondellaan.nl met vermelding van je naam en inschrijfnummer bij De Grasboom.
De contactpersoon van dit project zal dan contact met je opnemen

Direct inschrijven voor de woning

Belangstellenden die op de wachtlijst staan kunnen eenvoudig via onderstaande link direct inloggen en je inschrijven voor de woning.
Link: inschrijven woningaanbod

Kijk op de website Grasboom Hilversum Vondellaan voor meer informatie over dit ouderinitiatief.