© Jac van der Wiel fotografie, Kelderman Groep

Woning in Veenendaal

Hoekappartement bij Grasboom Veenendaal

Het appartement heeft een ruime woonkamer, slaap- en studeerkamer, keuken, badkamer, toilet, berging (met wasmachine aansluiting) en een balkon rondom met mooi uitzicht!
Op de begane grond heeft het appartement nog een berging (voor de fiets, etc.)

De netto huur bedraagt € 660,- per maand, inclusief servicekosten. (Hiervoor kan huurtoeslag aangevraagd worden). De kosten voor begeleiding betaal je met je Pgb.

Voor de huur van de woning sluit je een individueel huurcontract af (met koppelbeding voor Zorgafname bij de stichting Exploitatie Grasboom Veenendaal) met de verhuurder, stichting Patrimonium Woonservice.

Het wooninitiatief heeft de beschikking over een gemeenschappelijke ruimte met een ruime keuken en zithoek, o.a. om gezamenlijk te koken, eten, spelletjes etc. te doen. Daarnaast is ook een ruimte met een wasmachine en droger, waarvan je gebruik kan maken. Het kantoor voor het begeleidingsteam is hier ook aanwezig.

Voor de begeleiding bij ons ouderinitiatief heb je een beschikking Beschermd Wonen met Pgb (Wmo) van de gemeente Veenendaal nodig. Daarnaast sluit je zelf een huurovereenkomst af met de woningcorporatie, stichting Patrimonium woonservice.

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen in een ouderinitiatief van De Grasboom, is actieve deelname van je ouders en/of naast betrokkenen.

Meer informatie over de locatie en het wonen bij  Grasboom Veenendaal kun je vinden op de website.

Heb je belangstelling of heb je vragen?
Stuur voor een bericht naar wlcinfo@grasboomveenendaal.nl
De contactpersoon van dit project zal dan contact met je opnemen.

Bij toewijzing van de woning is er sprake van toetsing aan het bewonersprofiel van Grasboom Veenendaal en er vindt ook een intakegesprek plaats.

Daarnaast is de inschrijving op de wachtlijst  bij Stichting De Grasboom een voorwaarde.

Sta je nog niet op de wachtlijst, dan kun je je hier aanmelden

NB.
Inschrijven voor deze woning was mogelijk tot 15 februari jl . Hoewel de intake- woningtoewijzings-procedure voor enkele kandidaten is gestart, kan het toch zinvol zijn om te reageren als je belangstelling hebt. De intake-commissie kan dan contact opnemen in geval er geen kandidaat voor de woning is gevonden.