Woning vrij in Veenendaal

Woning vrij in Veenendaal

Appartement beschikbaar bij Grasboom Veenendaal

Bij Grasboom Veenendaal komt per 1 oktober een woning vrij.

Het appartement (ca 54 m²) heeft een ruime woonkamer, slaap- en studeerkamer, keuken, badkamer, toilet, berging (met wasmachine aansluiting) en een balkon met mooi uitzicht!
Op de begane grond heeft het appartement nog een berging (voor de fiets, etc.)

Wonen

De netto huur bedraagt ca € 600,- per maand, inclusief servicekosten. (Hiervoor kan huurtoeslag aangevraagd worden). De kosten voor begeleiding betaal je met je Pgb.

Voor de huur van de woning sluit je een individueel huurcontract af (met koppelbeding voor Zorgafname bij de stichting Exploitatie Grasboom Veenendaal) met de verhuurder, stichting Patrimonium Woonservice.

Het wooninitiatief heeft de beschikking over een gemeenschappelijke ruimte met een ruime keuken en zithoek, o.a. om gezamenlijk te koken, eten, spelletjes etc. te doen. Daarnaast is ook een ruimte met een wasmachine en droger, waarvan je gebruik kan maken. Het kantoor voor het begeleidingsteam is hier ook aanwezig.

Zorg & Persoonsgebonden budget (Wmo of Wlz)

Voor de begeleiding bij ons ouderinitiatief heb je een beschikking Beschermd Wonen met Pgb (Wmo) van de gemeente Veenendaal nodig. Het is ook mogelijk met een Pgb vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg) de zorg in te kopen. In dat geval heb je van het zorgkantoor een beschikking GGZ-Wonen met wooninitiatieventoeslag nodig.

Naast de zorgovereenkomst die je met de stichting Grasboom Exploitatie Veenendaal afsluit wordt er voor de woning een huurovereenkomst met de woningcorporatie, stichting Patrimonium woonservice, afgesloten.

Familie participatie

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen in een ouderinitiatief van De Grasboom, is actieve deelname van je ouders en/of naast betrokkenen.

Meer informatie over de locatie en het wonen bij Grasboom Veenendaal kun je vinden op de website.

Heb je belangstelling of heb je vragen?

Stuur en bericht naar wlcinfo@grasboomveenendaal.nl

De contactpersoon van dit project zal dan contact met je opnemen.

Bij toewijzing van de woning is er sprake van toetsing aan het bewonersprofiel van Grasboom Veenendaal en vind er ook een intakegesprek plaats.

Daarnaast is de inschrijving op de wachtlijst bij Stichting De Grasboom een voorwaarde.

Inschrijven voor deze woning?

Inschrijven voor deze woning is mogelijk tot en met 23 augustus en alleen voor kandidaten op de Grasboom wachtlijst

Sta je nog niet op de wachtlijst? dan kun je je hier aanmelden

Aanmelding Grasboom wachtlijst