Woning vrij in Hilversum

Woning vrij in Hilversum

Bij Grasboom Hilversum Binnendoor komt per 1 juli 2021 of mogelijk eerder een twee-kamer appartement beschikbaar.

Heb je belangstelling? reageer dan voor 19 januari 2021.

  • Binnendoor ligt in het centrum van Hilversum aan een rustige straat.
  • Het appartement is op de eerste verdieping en is ca. 54 m2 groot. Het heeft een woonkamer met open keuken inclusief inbouw-apparatuur, een slaapkamer met klein balkon, een badkamer, een apart toilet en 2 bergruimten.
  • Er is een glasvezelaansluiting voor internet. Hiervoor kun je zelf een abonnement afsluiten.
  • Huur en servicekosten bedragen € 683,18 per maand en € 54,78 verplichte huur parkeerplaats per maand. Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van je situatie.
  • Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte, het Knooppunt, met keuken. Verder is daar een ruimte met wasmachine en droger aanwezig.
Appartement 1e verdieping Grasboom Hilversum Binnendoor

De zorg / Pgb

Sherpa verleent de zorg. Dit is een belangrijk onderdeel van de woonzorgovereenkomst die je met STEH afsluit. Wonen en zorg zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden; het een kan niet zonder het ander. Voor het bekostigen van de zorg vraag je een Persoonsgebonden Budget (Pgb) Wmo aan bij de gemeente Hilversum of een Pgb voor de Wet Langdurige Zorg (Wlz) bij het CIZ. Let op: de regels voor Pgb-verstrekking door de gemeente zijn gewijzigd;

Zie ook: Invoering woonplaatsbeginsel voor beschermd wonen (Wmo 2022)

Ouderparticipatie

Grasoom Hilversum Binnendoor is een ouderinitiatief van de Stichting Exploitatie Hilversum (STEH). Dat wil zeggen dat de ouder(s) bijdragen aan het besturen en organiseren van STEH. Ook aan jouw ouders zullen we vragen hoe zij gaan meewerken in het bestuur als je in Binnendoor gaat wonen.

Belangstelling? Vragen?

Stuur voor 19 januari 2021 een bericht naar wlcinfo@grasboombinnendoor.nl onder vermelding van je naam en je inschrijfnummer bij de Grasboom.

Meer informatie over de locatie en het wonen bij Grasboom Hilversum Binnendoor kun je vinden op de website grasboombinnendoor.nl .

Hoe kun je inschrijven voor de woning?

Wil je graag zelfstandig wonen met passende begeleiding die je denkt nodig te hebben? Reageer dan voor 19 januari a.s. door, na te zijn ingelogd, je in te schrijven voor dit woningaanbod.

We zien uit naar je reactie.

Met hartelijke groet,
Thérèse Lohmann
Contactpersoon Grasboom Hilversum Binnendoor

Zicht op Binnendoor in Hilversum