Woning vrij in Hilversum

Woning vrij in Hilversum

Per 1 mei:  Mooie hoekwoning beschikbaar  bij Grasboom Hilversum Vondellaan

Hoekwoning, ca. 51 m2, op de begane grond van het appartementencomplex aan de Vondellaan. Rustige ligging in de groene wijk Boomberg nabij het centrum en NS-station op 10 minuten loopafstand.

Het appartement heeft een ruime woonkamer (26,1 m2) aan tuinzijde; een open keuken (6,8 m2) met inductiekookplaat en inpandige opbergkast; een ruime slaapkamer (13,4 m2)met inpandige 2-deurs kledingkast; hal met meterkast (1,7 m2): doucheruimte (3,1 m2) met toilet (en wasmachineaansluiting). Het appartement heeft een cv-kast in de centrale hal en een rijwielberging (2 m2) buiten het gebouw. Tevens is er een glasvezelaansluiting voor internet beschikbaar, waarvoor je zelf een abonnement kunt afsluiten.

In het pand aan de Vondellaan woon je samen met 16 andere bewoners. Het appartement grenst aan één zijde aan de gemeenschappelijke ruimte, die is ingericht met een ruime keuken, zithoek met Tv en terras. 
Er is een wasruimte beschikbaar met wasapparatuur waar je gebruik van kunt maken. Het Autisme begeleidingsteam (van Sherpa) heeft een bescheiden administratieve ruimte op de eerste verdieping.

De huur
De huur bedraagt € 608,- per maand, inclusief servicekosten. (Voor de huur kan huurtoeslag aangevraagd worden).
Je sluit een individueel huurcontract af (met koppelbeding voor zorgafname van Stewovon) met de verhuurder Habion.
 De begeleidingskosten worden betaald aan Stewovon vanuit het Pgb met een (Wmo) beschikking Beschermd Wonen die je van de gemeente Hilversum hebt ontvangen. Voor de zorg die je wenst af te nemen sluit je een zorgovereenkomst met Stewovon.

Ouderparticipatie
Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen in een ouderinitiatief van De Grasboom, is actieve deelname van je ouders en/of naast betrokkenen. Bij de woningtoewijzing wordt dit vastgelegd in een participatieverklaring.

Heb je belangstelling of heb je vragen?
Stuur voor 3 maart a.s. een bericht naar wlcinfo@grasboomvondellaan.nl met vermelding van je naam en inschrijfnummer bij De Grasboom.
 De contactpersoon van deze locatie zal dan contact met je opnemen.

Hoe kun je inschrijven voor de woning?

Wil je graag zelfstandig wonen met passende begeleiding die je denkt nodig te hebben? Reageer dan voor 3 maart a.s. door, na te zijn ingelogd, je in te schrijven voor dit woningaanbod.

Ook aanmelden bij Woningnet Gooi & Vecht

In het kader van een transparante woningtoewijzing moet je voor woningen in Hilversum, op verzoek van de gemeente Hilversum, als woningzoekende ingeschreven zijn bij Woningnet Gooi & Vecht.
Het appartement is per 1 mei beschikbaar. Meer informatie over de locatie en het wonen aan de Vondellaan kun je vinden op de website van Grasboom Hilversum Vondellaan. grasboomvondellaan.nl

Belangstelling?
Heb je belangstelling voor een woning aan de Vondellaan in Hilversum? Stuur dan een bericht per e-mail aan: wlcinfo@grasboomvondellaan.nl 

Website: grasboomvondellaan.nl