Woning vrij in Leusden

Woning vrij in Leusden

Bij de Grasboom in Leusden komt op korte termijn een woning vrij van ca. 54m2. Grasboom Leusden is gevestigd in Groot Krakhorst, een grote boerderij waarin 9 appartementen zijn, met daarnaast Klein Krakhorst, waarin nog eens 3 woningen zijn. In de grote boerderij komt een mooie tussenwoning vrij op de begane grond.

De woning heeft een open keuken en is voorzien van een fornuis met inductie kookplaat, woonkamer, slaapkamer, badkamer en apart toilet. Daarnaast beschikt de woning over een ruimte met een wasmachine-aansluiting en is er een fietsenstalling/berging in een bijgebouw.

De woning heeft terras met een eigen tuintje en grenst aan een zijde aan de gemeenschappelijke ruimte. Er zijn in de woning aansluitingen voor glasvezel- en kabelinternet beschikbaar, waarvoor je zelf een abonnement kunt afsluiten.

Er is ruime parkeergelegenheid direct bij het complex.

Bij Grasboom Leusden woon je samen met 11 andere bewoners. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met ruime keuken, zithoek met TV en terras. Het begeleidingsteam heeft een administratieve ruimte naast deze woonkamer.

De woonlasten (kale huur + servicekosten) bedragen ca. € 610,00 per maand (hiervoor kan, afhankelijk van je inkomen, huurtoeslag aangevraagd worden). Daarbij komen de kosten voor gas, water en stroom waarvoor je zelf een contract met een leverancier afsluit.

Je sluit een individueel huurcontract af (met koppelbeding voor Zorgafname) met de verhuurder Woningstichting Leusden. Ook sluit je een Zorgcontract af met de Stichting Grasboom Leusden.

Om de zorgkosten te kunnen betalen heb je een beschikking ‘Beschermd Wonen’ met Pgb nodig. Deze beschikking kun je aanvragen in de gemeente waar je nu woont. De gemeente onderzoekt je ondersteuningsvraag en kan een beschikking verstrekken voor een maatwerkvoorziening in beschermd wonen (met Pgb) die qua aantal uren en zorginhoud aansluit bij de dienstverlening die je wilt gaan inkopen. Centrum gemeente Amersfoort neemt deze beschikking over en formaliseert deze vervolgens.

Het is belangrijk dat je je ook inschrijft bij WoningNet Regio Eemvallei.

Belangstelling?

Meer informatie kun je vinden op de website van Grasboom Leusden, of per email: wlcinfo@grasboomleusden.nl

Aanmelden

Sta je al op wachtlijst van de Grasboom? Reageer dan voor 29 september a.s. door, na te zijn ingelogd, je in te schrijven voor dit woningaanbod.

Nog niet ingeschreven op de wachtlijst? je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via de aanmeldbutton op de website van De Grasboom. Aanmelden